VECKANS TOPPNYHETER

Rocknytt söker nya medarbetare

Brinner du för rockmusik och gillar att skriva eller fotografera?

Vi söker nu fler medarbetare.
JOBB
VECKANS MEST DELADE
velvet-in-sane-ep484

VELVET IN SANE släpper debut-Ep

75 Shares

velvet-in-sane-ep484

Östersunds-bandet ”Velvet In Sane” har i dagarna släppt sin debut-ep “Youth On Fire” som firades med en stor releasefest i hemstaden förra helgen.

”Velvet In Sane” som bildades av bandets gitarrist och låtskrivare Jesper Lindgren i samband med att han anordnade galan ”Stjärnfall” för drygt ett år sedan, där samtliga intäkter gick välgörenhet (Hjärt och Lungfonden, Cancerfonden) är mer än nöjd med hur bandets utveckling har gått åt rätt håll under en sådan kort tid.


”Vi känner oss otroligt taggade att äntligen få ge ut skivan. De sex spår som plattan innehåller anser vi håller hög klass rakt igenom och skapar en röd tråd för vad bandet står för. Den innehåller bra riff, stora refränger, stark och varierande sång och flera ton svett och energi. Detta är ett kvitto på att bandet har rätt gubbar på rätt plats” Jesper Lindgren.

Plattan som har fått titeln ”Youth on fire” kommer att släppas digitalt med en world wide distribution samt fysiskt i en exklusiv skala.

Vad som står på schemat resten av 2014 är bland annat en sväng till Tyskland som blir en försmak på utlandet då de i februari är är klart att bandet flyger över till Australien för en turné.

”Det ska bli grymt kul att få börja att få känna lite på Europa. Men självklart kan man inte sticka under stolen med att Australien slår högst av allt då det inte är många osignade band som får möjligheten att få göra en turné där borta. Detta är någonting som man har kämpat för i många år och nu händer det äntligen” säger Jesper.

Turnén innehåller två konserter i Sydney samt ett vardera i Canberra och Vollongong.

 

FÖLJ ROCKNYTT 2022 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

Rocknytt söker nya medarbetare

Brinner du för rockmusik och gillar att skriva eller fotografera?

Vi söker nu fler medarbetare.
JOBB
RELATERADE ARTIKLAR
Inga inlägg hittades.
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter

Copy link