Foto: Effie Trikili

Kiss förvandlar sig till avatarer tidigast 2027

Om tre år får vi ta del av Kiss första high-tech-show där de förevigat sig själva som avatarer, meddelar bandet i uppdaterat teaserklipp.

Om tre år får vi ta del av Kiss första high-tech-show där de förevigat sig själva som avatarer, meddelar bandet i uppdaterat teaserklipp.

Det har nog inte undgått någon att Kiss gör en Abba och förevigar sig som avatarer. Den 2 december satte bandet punkt för sin 50 år långa karriär med en bejublad konsert i Madison Square Garden. Men slutet blir början på något nytt för det legendariska bandet som där avslöjade att de går in i en ny era – som digitala avatarer!

Som en liten julklapp till fansen kunde nu Kiss avslöja att deras första högteknologiska (och säkerligen spektakulära) avatar-show får premiär under 2027, något bandet avslöjar i nytt teaserklipp som du kan spana in nedan.

Om du råkat missa deras första utannonserande av Kiss-avatarer så kan du kolla in den nedan.

Chansen att få se kiss som ett turnerande liveband är nu alltså över. När de 2027 tar klivet och digitaliseras som avatarer blir det i samarbete med det svenska företaget Pophouse Entertainment, som också såg till att Abba gick in i en digital värld.

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS TOPPVIDEOS
Rocknytt

Tipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER