VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
mikkey-dee-app-new484

Mikkey Dee lanserar app

mikkey-dee-app-new484
Mikkey Dee, trummis i ett av världens främsta hårdrocksband, Motörhead, startar nu en egen app i Mikz.

Nu startar Mikkey Dee, medlem i ett av rockhistoriens mest legendarisk band, Motörhead, en egen kanal i Mikz. Här kan fansen ta del av exklusivt material och uppdateringar direkt från livet bakom kulisserna tillsammans med Motörhead.


My World with Motörhead

Nu blir Mikkey Dee och hans kanal, My World with Motörhead, nästa stora värvning till appen Mikz. Kanalen består av två underkanaler, MD’s Exclusives och Motörheadlines. I M.D’s Exclusives kan fansen ta del av löpande uppdateringar från livet på och bakom scenen, direkt från Mikkey Dee, var i världen han och Motörhead än drar fram. Här får man en exklusiv inblick i livet som rockstjärna på klubbar och arenor runt om i världen.

Underkanalen Motörheadlines samlar artiklar från musikpress och media. mikkey-dee-app484Hit är också bandets hemsida och officiella kanaler i sociala media kopplade. Nyheter, turnéplaner och allt som skrivs – allt samlat på ett ställe.

“Jag älskar idén att kunna prata direkt till mina fans via inlägg, bilder och filmer. Att få dela med mig av det som är min värld med Motörhead, det som händer bakom kulisserna, på vägarna, galna situationer som uppstår, det som är min vardag, förklarar Mikkey Dee.

Jag gillar verkligen att kunna ha en egen kanal i Mikz, så att det jag lägger upp går direkt till mina följares telefoner. Jag kan prata till tusentals människor som köar till en konsert medan jag gör mig i ordning för samma show. Det känns grymt!

Mikz-appen är extremt enkel att använda och gör att jag på bara ett par sekunder kan rapportera till fansen vad som händer just där och då”.

Besök My World with Motörhead: http://getmikz.com/mikkeydee/

Download Mikz

AppStore: https://itunes.apple.com/se/app/mikz/id477146876?mt=8

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mikz.androidapp

FÖLJ ROCKNYTT 2022 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt

Rocknytt söker nya medarbetare

Brinner du för rockmusik och gillar att skriva eller fotografera?

Vi söker nu fler medarbetare.
JOBB
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter