VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
FLER ARTIKLAR
nitrodive-484

NitroDive signar med GAIN och släpper nytt album i december

118 Shares
nitrodive-484
NitroDive är nu aktuella med andra skivan “Re-Evolution” som släpps över hela världen den 3 december via GAIN/Sony Music. Skivan är inspelad, mixad och producerad av Grammis-vinnande Thomas ”Plec” Johansson. (Ammotrack, The Night Flight Orchestra, Mean Streak, Degradead, Solution .45)

“Rå, distad och explosiv. På denna skiva har vi tagit med oss ett hårt och framgångsrikt turnerande in i studion och skapat en garage-rockplatta med grymma melodier och ett jävla ös.” meddelar NitroDive.


Debutalbumet “Survival Of The Fittest” gick rakt in som etta på hårdrockslistan och på fjortondeplats på sverigetopplistan när det släpptes i oktober 2011. Den levande hårdrockslegenden Danko Jones var med och sjöng på singeln “Get Out Of The Way” och låten spelades flitigt runt om på landets radiostationer. Bandet har turnérat i både Sverige och Europa med band som Crucified Barbara, Hardcore Superstar och Arch Enemy. NitroDive är ett självklart val för den som gillar avskalad hårdrock med ett vansinnigt ös både på skiva och live.

nitrodive-reevolution484

Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter