Myrath släpper nytt album – avslöjar detaljer

Myrath släpper ett nytt studioalbum i vinter.

Myrath har konsekvent tänjt på metallens gränser och vunnit hjärtan hos fans runt om i världen med sitt distinkta sound och lyriska djup.

Med “Karma”, deras nya album som släpps den 2 februari 2024 via earMUSIC, är de redo att fortsätta sin musikaliska resa och fängsla publiken på ett sätt som bara de kan.

Helt nya “Heroes” är en hymn som visar upp Myraths patenterade blandning av progressiv metal infunderad av mellanösternelement. Låten är en övertygande berättelse som uppmanar lyssnarna att omfamna sin inre styrka.

“Myrath från Tunisien kanske är det mest underskattade bandet någonsin. Deras nya album gör mig verkligen exalterad – de har något fräscht och backar upp det med en fantastisk scenshow. De spelade på en liten scen på Wacken där ingen har med sig mer än gitarrer och förstärkare, och en produktion som fick rum i två lastbilar. Det var fantastiskt!” – Pär Sundström, Sabaton

Myrath har konsekvent tänjt på metallens gränser och vunnit hjärtan hos fans runt om i världen med sitt distinkta sound och lyriska djup.

Med “Karma”, deras nya album som släpps den 2 februari 2024 på earMUSIC, är de redo att fortsätta sin musikaliska resa och fängsla publiken på ett sätt som bara de kan.

Helt nya “Heroes” är en hymn som visar upp Myraths patenterade blandning av progressiv metal influerad av mellanösternelement. Låten är en övertygande berättelse som uppmanar lyssnarna att omfamna sin inre styrka.

Låtlista:
01. To the Stars
02. Into the Light
03. Candles Cry
04. Let It Go
05. Words Are Failing
06. The Wheel of Time
07. Temple Walls
08. Child of Prophecy
09. The Empire
10. Heroes
11. Carry On

Myrath släpper nytt album - avslöjar detaljer 1

Picture of Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt
VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS TOPPVIDEOS
RELATERADE NYHETER
SENASTE NYTT
Rocknytt

Tipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER