VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
skull-parade-foto-anders-nicander484

SKULL PARADE avslöjar skivdetaljer

skull-parade-foto-anders-nicander484

När Skull Parade 2012 släppte sin debut-Ep “First Four”, satte dom grunden till någonting egensinnigt och originellt.    

Med Magnus Högdahls känsla för riff (som doftar allt från sjutiotalets tunggung till den moderna rockens råhet), toppat med Erik Anells sång (både pompös och argsint i sin framtoning), bevisade Skull Parade att dom hade någonting i sin musik som passar den breda massan utan att tappa i integritet.


Något som dom mer än väl fick ett kvitto på när deras senaste singel “Man” gick rakt in på en första placering på Itunes rock-lista topp 200 (en placering som varade i två dygn), samt en 25:e placering på den allmänna listan. “Man” är första singeln på det kommande debut-albumet “Sound Of Corruption”.

“Skull Parade är en kraft. När vi nu för första gången på allvar låter världen ta del av vad som händer där inne i Bunkern, gör vi det genom att släppa ut “Sound Of Corruption”. Vi hade inte kunnat tänka oss att göra det på något annat sätt. Den kommer att krossa.” Säger Erik Anell.

Skivan är inspelad i GRAND RECORDING STUDIO i Göteborg med ”Sven Jensen” bakom spakarna samt mastrad av ”Göran Finnberg” THE MASTERING ROOM AB. Producerat har SKULL PARADE gjort tillsammans med “Sven Jensen. ”Sound Of Corruption” släpps Worldwide den 17:e oktober.

 

RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter