VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
FLER ARTIKLAR
ammotrack-logo-484

Mikael DeBruin och Sebastian Nero lämnar AMMOTRACK

0 Shares

ammotrack-logo-484
Sångaren Mikael DeBruin och gitarristen Sebastian Nero har lämnat AMMOTRACK.

Mikael och Sebastian har lämnat följande meddelande;


“Vi vill med det här meddelandet berätta att vi, Mikael DeBruin och Sebastian Nero, slutar som medlemmar i Ammotrack.
Vi har inom bandet olika livssituationer, drömmar och mål som till slut har gjort att vi har kommit till det här vägskälet. Det är helt enkelt dags att gå olika vägar i våra musikaliska karriärer.

Vi vill passa på att tacka alla som på olika sätt har jobbat för Ammotrack under vår tid i bandet. Ni vet vilka ni är. Vi vill naturligtvis även tacka alla fans. Alla som köpt våra skivor, kommit på våra spelningar och på andra sätt visat kärlek och uppskattning för vår musik. Tack!

Eftersom musiken är vår passion betyder det här inte att vi slutar att skriva och spela hårdrock. Vi kommer fortsätta att verka inom branschen, men på andra sätt i andra konstellationer. Vi skiljs alla åt som vänner och vi önskar Ammotrack stort lycka till med den fortsatta karriären. Vi kommer att göra vår sista spelning i Skövde den 20 september. Hoppas vi ses där!

Allt gott! Mikael, Sebastian”

AMMOTRACKs kvarvarande medlemmar har lämnat följande meddelande;

“Tack!

Anders, Jonas och Oscar vill tacka Mikael DeBruin & Sebastian Nero för en fantastisk tid i Ammotrack. Vi har ett oerhört händelserikt år bakom oss, där vi tillsammans fått uppleva saker vi aldrig trodde var möjligt.

Nu blickar vi framåt mot vårt sista gig tillsammans på Slugpit i Skövde. Vi kommer avsluta med huvudet högt och göra denna kväll till något att minnas.

Vi ses där! // A.T”

{youtube}gPAwhACrFME{/youtube}

FÖLJ ROCKNYTT 2022 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter