sons-anarchy

Marilyn Manson debuterade i “Sons of Anarchy” i natt

278 Shares

sons-anarchy
Jax Teller (Charlie Hunnam) till vänster, Ron Tully (Marilyn Manson) till höger.

I natt sändes det första avsnittet från den sista säsongen av den populära dramaserien Sons of Anarchy.

Inför den sista säsongen kommer det dyka upp en rad nya ansikten i programmet, och ett av dessa tillhör Marilyn Manson. I Sons of Anarchy kommer han att spela nazisten Ron Tully som i säsongens inledning kommer att sitta i fängelse tillsammans med seriens huvudkaraktär Jax Teller, spelad av Charlie Hunnam.Mansons medverkan i serien kommer dock inte som en jättechock för den insatte då seriens regissör Kurt Sutter tidigare hintat med sin förtjusning för skräck och rockmusik i och med att tidigare säsonger innehållt musik från bl.a. Alice Cooper, Rolling Stones och Iggy Pop. Dessutom har skräckikonen Stephen King, Rusty Coones (Attika 7) och Jane’s Addiction-gitarristen Dave Navarro (f.d. Red Hot Chili Peppers, Guns n’ Roses, Nine Inch Nails m.fl.) medverkat som gästskådespelare i tidigare säsonger.

Marilyn Manson som utöver en musikkarriär på åtta studioalbum och en EP har börjat figurera allt mer frekvent i filmer och tv-serier på senare tid lämnar fansen väntandes med följande metaforiska meddelande från sin officiella facebooksida “Jax is the best dentist that a jail could never want” så vi kan nog förvänta oss att det kommer flyga en hel del tänder.

Den sista säsongen hade sin premiär i natt i USA på kanalen FX Networks, men kommer dock inte nå svensk TV förr än den 12 oktober då det kommer sändas i Kanal 9.

{youtube}RaTbSytyoZI{/youtube}

278 Shares
Magnus Byström

Magnus Byström

Webbansvarig

Relaterade artiklar

RELATERADE ARTIKLAR

VIDEOPREMIÄR

VIDEOPREMIÄR
VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter

Rocknytt Logga 2019 heavy metal

Följ oss på Facebook!