VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
FLER ARTIKLAR
sons-anarchy

Marilyn Manson debuterade i “Sons of Anarchy” i natt

278 Shares

sons-anarchy
Jax Teller (Charlie Hunnam) till vänster, Ron Tully (Marilyn Manson) till höger.

I natt sändes det första avsnittet från den sista säsongen av den populära dramaserien Sons of Anarchy.


Inför den sista säsongen kommer det dyka upp en rad nya ansikten i programmet, och ett av dessa tillhör Marilyn Manson. I Sons of Anarchy kommer han att spela nazisten Ron Tully som i säsongens inledning kommer att sitta i fängelse tillsammans med seriens huvudkaraktär Jax Teller, spelad av Charlie Hunnam.

Mansons medverkan i serien kommer dock inte som en jättechock för den insatte då seriens regissör Kurt Sutter tidigare hintat med sin förtjusning för skräck och rockmusik i och med att tidigare säsonger innehållt musik från bl.a. Alice Cooper, Rolling Stones och Iggy Pop. Dessutom har skräckikonen Stephen King, Rusty Coones (Attika 7) och Jane’s Addiction-gitarristen Dave Navarro (f.d. Red Hot Chili Peppers, Guns n’ Roses, Nine Inch Nails m.fl.) medverkat som gästskådespelare i tidigare säsonger.

Marilyn Manson som utöver en musikkarriär på åtta studioalbum och en EP har börjat figurera allt mer frekvent i filmer och tv-serier på senare tid lämnar fansen väntandes med följande metaforiska meddelande från sin officiella facebooksida “Jax is the best dentist that a jail could never want” så vi kan nog förvänta oss att det kommer flyga en hel del tänder.

Den sista säsongen hade sin premiär i natt i USA på kanalen FX Networks, men kommer dock inte nå svensk TV förr än den 12 oktober då det kommer sändas i Kanal 9.

{youtube}RaTbSytyoZI{/youtube}

RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter