VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
FLER ARTIKLAR
Foto: Annicka Nilsson

Som en käftsmäll mitt på hakan – Jens Westin om CORRODED’s kommande singel

37 Shares

Foto: Annicka Nilsson
Med låtar som “Time and Again”, “6 ft of Anger”, “More Than You Can Chew” och “Age of Rage” har CORRODED satt sitt namn på kartan över band som alltid levererar refrängstark rock av det hårdare slaget.

Nu är det dags igen! Den 8 oktober släpper bandet en samling över sina första 10 år och kröningen av jubileumsplattan ”X Years of Anger” blir den helt nya singeln ”House Of Hate” som släpps den 19 september.


På frågan om hur han skulle beskriva ”House Of Hate” svarar sångaren och gitarristen Jens Westin;

– En klassisk CORRODED-låt med stark refräng och stora körer eller om jag ska hellre ska försöka beskriva själva känslan så skulle jag nog säga att det är som en stenhård käftsmäll mitt på hakan….fast av den sköna sorten.

Den norrländska stenkrossen CORRODED har haft en hektisk period med fullt fokus på att turnera utanför Sveriges gränser och framförallt i Tyskland.

I samband med Jubileumsskivan så gör CORRODED en mindre Sverigeturne i Okt/Nov under namnet “X Years of Touring” för att summera bandets första decennium och samtidigt markera början på nästa för vart ska ett utpräglat liveband fira sitt första decennium om inte på scenen?

Turnéstart blir den 10 oktober på Rocktoberfest i Stockholm/Annexet tillsammans med Sherlock Brothers och Self Deception.

Foto: Annicka Nilsson

CORRODED HoH 484
CORRODED Xyears 484

FÖLJ ROCKNYTT 2022 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter