VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
Hardcore Superstar

Hardcore Superstar inviger Göteborgs nyaste nöjesarena Big Stage

Den 1 september öppnas dörrarna till Big Stage, Göteborgs nya nöjesarena och showscen som ligger i anslutning till citydestinationen Jacy’z Hotel & Resort.

Första akt och premiärartist upp på scenen blir inga mindre än Göteborgsbandet Hardcore Superstar. Bandet, som modigt kombinerar thrash metal och sleaze- rock, har levererat en unik mix av aggressiv rock och melodisk dekadens. Med en imponerande diskografi på tolv album och världsomspännande turnéer har Hardcore Superstar cementerat sin position som en av branschens eliter och fortsätter att föra sin musik framåt med oförminskad energi.


Nu intar de Jacy’z Big Stage och att vara först ut är något som bandet verkligen ser fram emot:
– ”Att få inviga en sprillans ny scen gör vi inte varje dag. Vi är oerhört laddade inför att få inta mäktiga Big Stage och bjuda alla i publiken på en riktigt minnesvärd kväll!” Säger sångaren Jocke Berg

– ”Den här scenen, miljön och tekniken som vi laddat upp med blir något i hästväg och något liknande existerar faktiskt inte på den svenska nöjesscenen. Att få ställa ett lokalt band med internationell klass på den här scenen är fantastiskt. Kontrasten i att smutsig rock möter Sveriges kanske finaste konsertarena kommer att göra den här kvällen till något helt unikt! Vi vågar utlova en premiär som markerar starten på en ny era för nöjeslivet i Göteborg.” berättar Viktor Jebsen, Big Stage Manager på Jacy’z Hotel & Resort.

Annons:

Under hösten kommer både musikakter, komiker och magiska shower att inta Big Stage. Denna första speciella invigningskonsert med Hardcore Superstar äger rum den 1 september kl. 20:00 på Jacy’z Big Stage.

Big Stage är enligt gänget bakom hotellkedjan där Jacy’s ingår byggd med de allra bästa internationella show- och hotellscenerna i Vegas, Paris och New York som inspiration. Men föga annat kan väl förväntas av ägarna ESS Group som alltid gör saker på sitt eget speciella sätt. En annan hårdrockskoppling är att de nyligen gick in som delägare av ett annat framgångsrikt svenskt band; Nestor. Det må bara vara rock’n’roll som man brukar säga, men fan vad vi gillar det!

Hardcore Superstar inviger Göteborgs nyaste nöjesarena Big Stage 1
Big Stage – Göteborgs nya livescen

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖRNina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIGMange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIERTipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT