VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
FLER ARTIKLAR
CORRODED Xyears 484

CORRODED släpper samlingsdubbelalbum och ny singel

690 Shares

CORRODED Xyears 484
8 oktober släpps jubileumsskivan “X Years of Anger ” – en CD som innehåller alla de bästa låtarna från CORRODED´s 10-åriga historia: Tiden går snabbt när man har roligt och även om man spelar hårdrock och heter CORRODED.

10 år har gått sedan bandet bildades i den musikaliska smältdegeln Ånge. Bandet har släppt tre fullängdsalbum, haft ett antal listplaceringar, vunnit priser, sålt guld, gjort reklammusik till Robinson i TV4, Battlefield Play4Free och Gladiatorerna, turnerat runt i Europa både själva och som förband till andra band. Det har alltså varit händelserika 10 år och nu släpper CORRODED sitt första samlingsalbum lite som en sammanfattning av det första decenniet, skivan har passande nog döpts till ”X Years of Anger”.


Utöver de allra bästa låtarna så medföljer en bonus-CD som innehåller några av bandets första demos samt hela den exklusiva konserten med kammarorkestern i Sundsvall från 2013 med på köpet, en bonus-CD som verkligen gör skäl för namnet med andra ord.

“X Years of Anger” är alltså inte bara en CD utan en dubbel-CD, ska det firas så ska det firas ordentligt. Ett måste för de redan inbitna och för er som mot förmodan inte redan upptäckt CORRODED.

CORRODED – X YEARS OF ANGER samlingsdubbelalbum släpps 8/10 och den helt nya singeln “HOUSE OF HATE” släpps 19/9.

Den norrländska stenkrossen CORRODED har haft en hektisk period med fullt fokus på att turnera utanför Sveriges gränser och framförallt i Tyskland. Nu är det dags för några nedslag på svensk mark igen, i September kommer den nya singeln ”House of Hate”, en klassisk riffbaserad, stenhård och samtidigt melodiös CORRODED-låt.

I samband med Jubileumsskivan så gör CORRODED en mindre Sverigeturne i Okt/Nov under namnet “X Years of Touring” för att summera bandets första decennium och samtidigt markera början på nästa för vart ska ett utpräglat liveband fira sitt första decennium om inte på scenen?

Turnéstart blir 10 Okt på ROCKTOBERFEST i Sthlm/Annexet tillsammans med Sherlock Brothers och Self Deception.

Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter