VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE

Anthony Meo är död

Biohazards original-trummis Anthony Meo har avlidit efter en tids kamp mot cancer.

Meo var trummis i Biohazard 1987 och 1988 och spelade på bandets första demos innan han ersattes av Danny Schuler.


Anthonys bortgång bekräftades av gitarristen/sångaren Billy Graziadei:
“RIP Anthony Meo. Du förde oss alla tillsammans, du kommer att leva vidare för alltid genom vad vi skapade tillsammans!”

Schuler sörjer också Meos bortgång och skrev på Instagram:
“Anthony Meo var den ursprungliga trummisen i Biohazzard och en av grundarna av bandet. Han var också en vän som jag har känt sedan jag var 5 år gammal. Vi växte upp tillsammans och jag såg upp till honom som trummis, och jag gick i skolan med hans syster, Nicole. Anthony bodde två kvarter från mig i Canarsie, och han brukade komma och spela trummor med mig hemma hos mig. Han var några år äldre än jag, men vi var vänner. Jag minns att jag såg honom med Biohazard i början. Och när han lämnade bandet och jag gick med, så gav han mig sin välsignelse. På senare år kom han till spelningarna och satte sig bakom trummorna och det påminde alla om hur viktig han för bandet. Utan Meo skulle det inte finnas något Biohazard.
Vi förlorade en bror idag, ett riktigt “old school Brooklyn-original”. Han var verkligen unik, levde livet på sina villkor. Och en fantastisk trummis. Vila i frid min bror, och tack för att du visade mig vägen.”

Annons:

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖRNina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIGMange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIERTipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT