VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
FLER ARTIKLAR
Rocknytt

Rocknytt söker fler skribenter, recensenter och fotografer

247 Shares

rn484
Brinner du för rockmusik och dess grenar och gillar att skriva? Rocknytt-redaktionen söker nu nytt kunnigt folk, då det är dags att förstärka Sveriges största nyhetsbevakning inom rock/metal.

Vi söker omgående skribenter/recensenter som har lätt att uttrycka sig i skrift och som kan hjälpa till med nyhetsuppdateringar. Vi ser gärna att du har intresset och har tiden att kunna publicera några artiklar i veckan.
När det gäller att recensera skivor så är det viktigt att du kan tänka dig att skriva om både oetablerade och etablerade artister.


Förutom en kortare presentation av dig själv och varför du vill skriva för oss, vill vi gärna att du skickar oss några prover på ditt tidigare arbete. Detta för att vi ska få möjligheten att se hur väl du uttrycker dig i skrift.

Vi söker även efter fotografer, speciellt i Stockholm och Malmö, som vill fota på konserter och festivaler åt Rocknytt. Även där vill vi att du skickar oss några prover på ditt tidigare arbete.

Flitiga skribenter och fotografer som inte ligger på latsidan har stor chans att få ackreditering till både festivaler (Sweden Rock Festival, Bråvalla, Väsby Rock Festival, Skogsröjet, Sabaton Open Air m.fl) och konserter i hela landet. Tveka inte att att skicka iväg din ansökan om du är intresserad!

Skicka in din ansökan till [email protected] och märk mailet med “medarbetare” i ämnesraden.

OBS! Allt arbete sker ideellt!

FÖLJ ROCKNYTT 2022 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter