Perfect Plan ställer in sin spelning på Rocknytt Cruise – ersättare klara

Vi måste tyvärr meddela att Perfect Plan tvingas att ställa in sin spelning på Rocknytt Cruise. Anledningen är att sångaren Kent Hilli har drabbats av lunginflammation. Ersättare blir..

Vi måste tyvärr meddela att Perfect Plan tvingas att ställa in sin spelning på Rocknytt Cruise. Anledningen är att sångaren Kent Hilli har drabbats av lunginflammation. Oerhört trist och vi hoppas på en snar bättring. Ersättare blir Wildness som kunde rycka in i sista minuten och kliva in som ersättare!

Wildness bildades i Stockholm 2014 och släppte sitt självbetitlade debutalbum 2017 som omedelbart blev en stor internationell framgång bland fans av melodisk hårdrock.

Under 2018 uppträdde bandet på ett antal olika festivaler internationellt och delade scener med välkända akter som Dokken, H.E.A.T, Dee Snider, Crashdïet, Dragonforce, Arch Enemy, Warrant, Vixen och andra och hade även äran att öppna för Pretty Maids, bland andra.

Det andra albumet, som fick namnet “Ultimate Demise”, släpptes 2020 och blev en allt större framgång för bandet, mycket tack vare sångaren Erik Forsbergs kraftfulla sångröst och hitsingeln “Cold Words”.

Under 2021 gick bandet med i det svenska välgörenhetsprojektet “Save The Noize” (för att samla in pengar till musikbranschen som drabbades av pandemin), en sång skriven av trummisen Erik Modin och spelade i en musikvideo tillsammans med andra artister som Dee Snider (Twisted Sister), Michael Starr (Steel Panther), Johnny Gioeli (Hardline), Kee Marcello – Guitar (Ex. Europe), Jimmy Jay – Bass (H.E.A.T) för att nämna några. Wildness ägnade större delen av 2021 åt att skriva och planera uppföljningen till “Ultimate Demise”, och efter att bandet skrivit på ett multialbumavtal med det italienska bolaget Frontiers Records i oktober 2021 inspelningen av deras tredje album med titeln “Resurrection”.

Det senaste albumet ”Resurrection” släpptes i oktober 2022 och är producerat, mixat och mastrat av grundaren och huvudlåtskrivaren Erik Modin och innehåller 11 melodiska mästerverk med 1 fot på 80-talet och den andra i nuet. Albumet innehåller gästspel av sångarna Danny Rexon (Crazy Lixx), Hank Erix (Houston), Ludvig Turner (Reach) och Dani Hart på bakgrundssång.

Wildness är:
Erik Forsberg – Sång
Pontus Sköld – Gitarr
Adam Holmström – Gitarr
Marcus Sjösund – Bas
Erik Modin – Trummor

LINE-UP
RUSS BALLARD
DARE
DEMON
GRAND SLAM
GATHERING OF KINGS + SPECIAL GUEST: ONE MORE TIME
WEAPON
WILDNESS
HOUSTON
CAPTAIN BLACK BEARD
REMEDY
EMOTIONAL FIRE

Perfect Plan ställer in sin spelning på Rocknytt Cruise - ersättare klara 1

Perfect Plan ställer in sin spelning på Rocknytt Cruise - ersättare klara 2

Konferencier: Nanne Grönvall

Det finns några hytter kvar. Boka din hytt här: https://www.vikingline.se/hitta-resa/kryssningar/temakryssningar/rocknytt/

Perfect Plan ställer in sin spelning på Rocknytt Cruise - ersättare klara 3

Picture of Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt
VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS TOPPVIDEOS
Rocknytt

Tipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER