VECKANS TOPPNYHETER

Rocknytt söker nya medarbetare

Brinner du för rockmusik och gillar att skriva eller fotografera?

Vi söker nu fler medarbetare.
JOBB
VECKANS MEST DELADE

ROCKBÅTEN – En kryssning mellan Stockholm och Helsingfors på Silja Serenade


SWEDEN ROCK FESTIVAL och ROCKKLASSIKER presenterar en helt ny kryssning: ROCKBÅTEN.

Under namnet Rockbåten kommer denna kryssning åka mellan Stockholm och Helsingfors på Silja Serenade och detta med den grymmaste line-upen man kan tänka sig på böljan den blå. Med en specialbyggd scen längst ner på paradgatan bjuds det på fantastiska band som t.ex. legendariska BLUE ÖYSTER CULT, BLACK STAR RIDERS med Thin Lizzy-gitarristen Scott Gorham i spetsen och ett av de hetaste svenska banden just nu, H.E.A.T. Dessutom tillkommer ytterligare ett världsband inom kort!


Det blir även klassisk 80-tals pudelrock med DALTON och SM-finalen i Battle of the Tribute Bands, där Sveriges fyra bästa tribute-band gör upp om SM-titeln. Det blir rockmässa, DJ:s, Rockkaraoke och Ronny Svensson kommer att hålla i intervjuer med artisterna från scen i nattklubben Atlantis och arrangörerna hoppas även att få till en och annan meet & greet ombord.

Som en liten extra, spännande krydda kommer det att presenteras en massa band som är klara för Sweden Rock Festival 2015, så vill man vara först att veta är det på Rockbåten man ska vara!

Silja Serenade avgår från Stockholm kl 17.00 fedagen den 10:e oktober och är åter i hamn söndagen den 12:e oktober kl 09.30 något som innebär två festkvällar ombord.

Mer information om kryssningen och priserna hittar du HÄR

{youtube}Dy4HA3vUv2c{/youtube}

FÖLJ ROCKNYTT 2022 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!
Effie Trikili

Effie Trikili

Skribent/Fotograf

Rocknytt söker nya medarbetare

Brinner du för rockmusik och gillar att skriva eller fotografera?

Vi söker nu fler medarbetare.
JOBB
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter