VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE

Thundermother presenterar ny trummis

Förra månaden tillkännagavs att Mancini, Johansson och Lindgren lämnade Thundermother. Samtidigt avslöjade Nässil att hon skulle fortsätta med en ny lineup. Den består av sångerskan Linnéa Vikström (Therion, At The Movies) och den återvändande basisten Majsan Lindberg. Nu har även en ny trummis anlänt och bandet är komplett.

Filippa är fullt medveten om situationen och all negativitet som pågår just nu på sociala medier, samt i tidningar, vilket gör henne lite chockad. Vissa saker man läser är sanna och vissa saker blir missförstådda, då de har ryckts ur sitt sammanhang. Gitarristen säger: ”Det ligger något djupare bakom det som hände och det är omöjligt att läsa på några rader eller ett citat från någon. Jag gjorde mitt absolut bästa för att reda ut allt mellan de gamla medlemmarna, men vi kunde inte kommunicera till slut.”


Den nygamla basisten Lindberg har spelat hundratals konserter i Thundermother. Sångerskan Vikström är sedan många år också en vän till Nässil. Tillsammans välkomnar de nu den franska trummisen Joan Massing, som även spelar i det tyska bluesrockbandet Honey Creek. Massing gillar band som till exempel Clutch, Foo Fighters och The Black Crowes. Enligt Filippa har Joan en riktigt groovy spelstil.

Inte en enda show har ställts in. Alla konserter med Thundermother kommer att bli av och i sommar kan vi se dem på både Sweden Rock Festival och Skogsröjet. Just nu spenderar de mycket tid i replokalen och ser fram emot att turnéra med Scorpions i Europa igen.

Annons:

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

Anna Karlsson

Anna Karlsson

Skribent/Fotograf
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖRNina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIGMange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIERTipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT