VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
BonJoviNewJerseySuperDeluxe480

BON JOVI firar 30-årsjubileum med exklusiv utgåva av “New Jersey”

BonJoviNewJerseySuperDeluxe480
BON JOVI firar 30-årsjubileum i år och firar med en exklusiv utgåva av det framgångsrika albumet “New Jersey”.

BON JOVI har meddelat att de kommer fira sitt 30-årsjubileum i år med en exklusiv återsläppskampanj. Det första släppet kommer bestå av en remastrad och utökad version av det enormt framgångsrika albumet “New Jersey” som kom 1988.


Den remastrade versionen kommer släppas den 1:a juli i flertal alternativ såsom CD, digital nedladdning, dubbel-CD och Deluxe Edition. “New Jersey” släpptes ursprungligen i september 1988 och toppade Billboard 200-listan i fyra veckor. Den gav fem topp-10 singlar inklusive två “number-one-hits” med “Bad Medicine” och “I’ll Be There For You”. Den har sålts i över sju miljoner exemplar bara i USA.

Frontmannen, Jon Bon Jovi, hade planerat att släppa låtarna på New Jersey-skivan som en dubbel-CD med titeln “Sons of Beaches”. Bandets skivbolag föredrog dock att släppa dem som en enda skiva och därför gavs albumet ut med 12 spår, uppkallad efter bandets hemstad. “New Jersey Deluxe” och “Super Deluxe” kommer att innehålla en bonus-CD med tidigare outgivna demoversioner av de extra spåren avsedda för “Sons of Beaches”-projektet. Dessa två upplagor erbjuder också några andra bonusrariteter.

Dessutom kommer “Super Deluxe Edition” innehålla en DVD med en dokumentärfilm från 1990 som fokuserar på Bon Jovis världsturné för att stödja New Jersey. Den innehåller också sju reklamvideor för låtar från skivan såväl som ett 60-sidigt häfte med sällsynta foton, minnessaker, kommentarer och mer.

{youtube}eOUtsybozjg{/youtube}

FÖLJ ROCKNYTT 2022 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!
Effie Trikili

Effie Trikili

Skribent/Fotograf

Rocknytt söker nya medarbetare

Brinner du för rockmusik och gillar att skriva eller fotografera?

Vi söker nu fler medarbetare.
JOBB
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter