VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
FLER ARTIKLAR
metallica-live-2012

Musikguiden i P3 direktsänder Metallica från STHLM Fields

0 Shares

metallica-live-2012
Fredag den 30 maj direktsänder Musikguiden i P3 med Tina Mehrafzoon en unik önskekonsert med Metallica från STHLM Fields. ”Metallica By Request” är en hyllning från bandet till alla fans.

— Självklart att Musikguiden i P3 finns på plats en dånande kväll som denna, då Metallica toppar en tungt riffande fest. Dessutom är Gärdet klassisk rockmark, det ska bli kul,säger Håkan Persson, programledare för Musikguiden i P3: Rock.


Alla konsertens låtar utom en bestäms av fansen genom en omröstning online, slutresultatet blir den ultimata Metallica-konserten under namnet ”Metallica by request”. Detta har aldrig gjorts tidigare och är en hyllning från Metallica till alla fans.

Musikguiden i P3 kommer att befinna sig på plats på området där Tina Mehrafzoon och Håkan Persson från Musikguiden i P3: Rockprogramleder.

Musikguiden i P3 live med Metallica direktsänds från STHLM Fields den 30 maj kl. 19.03- ca. 23.00. Programmet kan även streamas via Sverigesradio.se på http://t.sr.se/SId9P7 och finns sedan tillgängligt för efterhandslyssning samt i appen Sveriges Radio Play.

metallica-request

Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter