VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE

Blue Öyster Cult-klassiker återsläpps på limiterad vinyl

Blue Öyster Cults tredje studioalbum “Secret Treaties” från 1974 släpps på lila vinyl. Limiterad och numrerad utgåva i endast 1500 ex.

Albumet släpps den 7 april via Music On Vinyl. Passa på att säkra ditt ex på Ginza: https://www.ginza.se/product/blue-oyster-cult/secret-treaties-purple-ltd-/55676/

Secret Treaties är bandets tredje studioalbum, släppt 1974. Det innehåller samma bandmedlemmar och produktionsteam som deras tidigare album Tyranny & Mutation, men också det enda BÖC-albumet som inte innehåller ett spår med leadsång av gitarristen Donald “Buck Dharma” Roeser. Texterna till inledningsspåret “Career of Evil” skrevs av den framtida punkpoeten Patti Smith, en långvarig bidragsgivare till bandet (och, vid den tiden, flickvän till BÖC-keyboardisten och kompgitarristen Allen Lanier).

Blue Öyster Cult-klassiker återsläpps på limiterad vinyl 1

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt
RELATERADE ARTIKLAR
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt

Tipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER