VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
FLER ARTIKLAR
beatyandthebeatcd-480

“Beauty And The Beat” – Ett projekt mellan TARJA TURUNEN och MIKE TERRANA

0 Shares

beatyandthebeatcd-480
TARJA TURUNEN och MIKE TERRANA i ett unikt projekt som blandar rock med klassisk musik.

F.d. sångerskan i Nightwish, TARJA TURUNEN och trummisen MIKE TERRANA (Tarja, Axel Rudi Pell, Rage, Yngwie J. Malmsteen, Masterplan) kommer att släppa projektet “Beauty & The Beat” på CD, DVD och Blu-Ray den 30:e maj via earMUSIC.


Projektet “Beauty & The Beat” inkluderar tolkningar av klassiska musikstycken från Bach, Mozart och Rossini till Queen, Led Zeppelin och Tarjas egna låtar.

Från början var projektet planerat som en engångsföreteelse och första uppträdandet hölls 2011. Showen blev framgångsrik och under våren 2013 turnerade TURUNEN och TERRANA hela världen, från Ryssland till Mexico.

“Beauty & The Beat” är inte en vanlig rockshow men inte heller en vanlig klassisk konsert. Det är musik som spelas på ett oortodoxt sätt; det är resultatet av en lång rad klassiska stycken och rocklåtar spelade tillsammans med en orkester och kör.

Mer information hittar du på tarja-beautyandthebeat.com 

{youtube}p9foKmg5kus{/youtube}

FÖLJ ROCKNYTT 2022 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

Effie Trikili

Effie Trikili

Skribent/Fotograf
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter