VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE

Electric Boys – The singles tour

Electric Boys skrev in sig i rockhistorien för över 30 år sen med kritikerrosade och trendsättande debutalbumet “Funk-O-Metal Carpet Ride” med Billboardplacering och MTV-rotation. Sen dess har bandet turnerat världen över och delat scener med i stort sett alla rockgiganter som finns att nämna.

I oktober 2022 spelade bandet in sitt kommande album i Palma Music Studios. Albumet kommer släppas under hösten 2023 med singlar och videos under våren och sommaren.
– Det är vårt bästa album sen ”Groovus Maximus”, fullt med låtar att sjunga med i, gitarriff och funky grooves! (Conny Bloom)

I väntan på skivreleasen så gör Electric Boys en ”The Singles Tour”.
– Vi har släppt massa efterfrågade singlar genom åren som vi inte spelar live så det blir nog ett kärt återhörande för många! Och vi kan nog inte hålla oss från att spela nåt nytt också… (Conny Bloom)

Även om bandet släppt flertalet kritikerrosade album är de främst kända för att vara en av landets bästa liveakter. Kontakta respektive spelställe för biljetter och övrig info.

Electric Boys är:
Conny Bloom (gitarr och sång)
Andy Christell (bas)
Slim Martin Thomander (gitarr)
Jolle Atlagic (trummor)

Electric Boys - The singles tour 1
Electric Boys – The singles tour poster

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

RELATERADE ARTIKLAR
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt

Tipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER