VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
FLER ARTIKLAR
fuckcancer-480

ROCK MOT CANCER – Konsert och auktion till förmån till Cancerfonden

0 Shares

fuckcancer-480
ROCK MOT CANCER är ett välgörenhetsprojekt till förmån till Cancerfonden.

Projektet innebär konsertarrangemang som anordnas med jämna mellanrum på olika ställen där alla inkomster går oavkortat till Cancerfonden. Personen som ligger bakom projektet och driver det privat heter Peter Knutsson och startade projektet när hans mor blev sjuk i cancer.


ROCK MOT CANCER har också dragit igång en auktion på Tradera där ett stort antal saker finns att buda på av företag och band som donerat till detta ändamål. Av de objekt som auktioneras ut är bland annat VIP-biljetter till SWEDEN ROCK FESTIVAL 2014, ett komplett CRUCIFIED BARBARA paket innehållandes skivor, t-shirts och annat, såväl som DREGENS egna ”Epiphone Dregen Dot 335 Limited Edition” signerad av Dregen.
Auktionerna hittar du HÄR.

I samband med auktionen kommer också en konsert att äga rum där NALE, BADGE och FUCK OFF NU ÅKER VI spelar ikväll (fre 28/3) på KGB i Stockholm. Samtliga auktionsobjekt kommer ställas ut så man kan se vad man budar på. Mer information om evenemanget hittar du HÄR

Har man inte möjlighet att närvara på konserten kan man oavsett stödja ROCK MOT CANCER genom att sätta in pengar på följande sätt:

1: SMS:a BESEGRA 6060 till 72988 för att skänka 50 kr till insamlingen. Om du skriver in ditt namn efter insamlingens idnummer kommer det att synas på gåvan. Annars blir din gåva presenterad som anonym.

Exempel: BESEGRA 6060 Johan Ek ..

2: Klicka på denna länk för att komma till Rock mot cancer egna sida på cancerfondens hemsida: http://www.cancerfonden.se/sv/Stod-oss/Insamlingar/?collection=6060 för att sätt in pengar genom din internetbank eller med ditt betalkort.

Har ni frågor eller vill hjälpa till på något annat sätt kan ni maila till [email protected]

Effie Trikili

Effie Trikili

Skribent/Fotograf
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter