VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
fleetwood-mac-2014

Christine McVie tillbaka i FLEETWOOD MAC

fleetwood-mac-2014
Förra året gästade hon sina forna bandkamrater på scen i London. Nu är Christine McVie tillbaka på heltid – för första gången på 16 år.
– Jag hade bestämt mig för att jag var färdig med turnerandet men nu vill jag verkligen ut på vägarna igen, säger McVie
.

Christine McVie lämnade Fleetwood Mac 1998 men förra året var hon tillbaka på scen med sina forna bandkollegor. Under en konsert i London framförde de klassikern Don’t Stop tillsammans och rykten om en återförening har florerat sedan dess. I en intervju med The Guardian berättar McVie om sitt beslut att lämna gruppen.
– De försökte övertala mig till att stanna men jag hade bestämt mig för att jag var färdig med turnerandet, säger hon. Jag kunde inte leva ur en resväska längre. Men nu känner jag att jag verkligen vill ut på vägarna igen.


Förra månaden avslöjade trummisen Mick Fleetwood att McVie var delaktig i låtskrivandet för bandets kommande album och att det var möjligt att hon skulle återvända till turnerandet. Nu är det officiellt – Christine McVie är tillbaka. I höst påbörjar Fleetwood Mac en USA-turné med premiär den 30 september i Minneapolis.

{youtube}qNM6IuA87eM{/youtube}

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

RELATERADE ARTIKLAR

Rocknytt söker nya medarbetare

Brinner du för rockmusik och gillar att skriva eller fotografera?

Vi söker nu fler medarbetare.
JOBB
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter

ROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT