VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
in-the-hidden-logo

IN THE HIDDEN släpper singeln Mon Ami

in-the-hidden-logo
Den 1 april släpper IN THE HIDDEN singeln Mon Ami. Singeln, som är en försmak från bandets kommande EP Into the Sun, speglar en helt ny sida av bandet.

Efter två år av hårt arbete med låtskrivande och inspelning är IN THE HIDDEN äntligen redo att följa upp 2011 års album Cold. Den hårda och tekniska framtoning som tidigare var kännetecknande för bandet har nu ersatts av melodier, tydlighet och melankoli. Den nya singeln Mon Ami demonstrerar tydligt detta vägval.


IN THE HIDDEN har denna gång samarbetat med North Collective och Tonteknik (Meshuggah, In flames, Refused mfl.) och musiken spelades in live i Luleå. Att spela in live är ovanligt, men bandet hade tidigt bestämt sig för att fånga den speciella nerv som uppstår när alla medlemmar är närvarande. Resultatet är opolerat och genuint och representerar hur bandet faktiskt låter. På riktigt.

Mon Ami finns från 1 april tillgänglig på Spotify, iTunes, Amazon MP3 och ett flertal andra musiktjänster på Internet, men du kan redan nu lyssna på den här:

FÖLJ ROCKNYTT 2022 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

Rocknytt söker nya medarbetare

Brinner du för rockmusik och gillar att skriva eller fotografera?

Vi söker nu fler medarbetare.
JOBB
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter