Cirkus Prütz 2022
Foto: Ruby Lundin

Cirkus Prütz släpper ny video

Cirkus Prütz släpper sin tredje video från senaste plattan BLUESREVOLUTION (Metalville) som kom så sent som i juli i år.

Cirkus Prütz släpper sin tredje video från senaste plattan BLUESREVOLUTION (Metalville) som kom så sent som i juli i år.

Videon, som är gjort av konstnären och illustratören Erwan Lengliné innehåller flera av Cirkus Prütz hjältar som Chuck Berry, Lemmy, Little Richard och The Ramones, släpps 20 december men redan nu kan Rocknytts läsare få en försmak här.

– Det är en låt där vi tar till alla rock n roll-klyschor man kan komma på samt en riktig 12-takters-rökare som ju Chuck Berry var så bra på. Vi har även sneglat lite åt Motörheads “Goin to Brazil” om man ska vara helt ärlig. Man kan se låten som en hyllning till rockmusiken, livet och glädjen, säger bandets frontman, sångare och gitarrist Christian Carlsson.

https://youtu.be/X1gfayH6mu0

Picture of Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS TOPPVIDEOS
Rocknytt

Tipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER