VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE

TADC försätts i konkurs

Arrangörsbolaget TADC som bl.a arrangerar Gefle Metal Festival, Atlas Rock, Stockholm Rock Out, Rock på Skansen och cirka 300 konserter per år i Norden med fokus på hårdrock, kommer att försättas i konkurs.

Arrangörsbolagets pressmeddelande:
Vi är väldigt ledsna över att behöva meddela att TADC Sweden AB kommer att försättas i konkurs.


Den senaste tiden har varit mycket tuff både för oss och andra aktörer i konsertbranschen. På grund av kvardröjande effekter från pandemin och kraftigt ökade kostnader i kombination med minskad biljettförsäljning har situationen till sist blivit ohållbar.

Av den anledningen kommer tyvärr resterande evenemang under 2022 att ställas in.

Annons:

Vi försöker hitta lösningar för evenemangen under nästa år och återkommer med info om det och om eventuella återköp av biljetter.

Den här är en situation som vi verkligen helst hade sluppit att befinna oss i. TADC har under många år arbetat hårt för att kunna leverera konserter till den nordiska publiken och våra besökare har alltid varit viktiga för oss.

Vi förstår att många drabbas och att det här ställer till problem för er som planerat att gå på någon av konserterna. Vi ber oerhört mycket om ursäkt för detta.

Så snart det finns mer information återkommer vi.

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖRNina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIGMange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIERTipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT