Foto: Effie Trikili

Mick Mars slutar turnera med Mötley Crüe

Mötley Crües gitarrist Mick Mars kommer inte längre turnera med bandet.

De som är bekanta med Mötley Crüe vet att deras gitarrist Mick Mars har dragits med den smärtsamma sjukdomen AS (akylosing spondylitis) sedan tonåren. Han berättade om sina erfarenheter och hur detta har påverkat honom i bandets biografi ”The Dirt” som släpptes 2001. Hans tillstånd är inte livshotande men väldigt smärtsamt trots att det går att behandla.

Under förra veckan så tillkännagavs att Mötley Crüe kommer ge sig ut på världsturné tillsammans med Def Leppard under 2023 .
Nu meddelar Mick Mars’ representanter att gitarristen inte kommer följa med bandet på turnén då det är för påfrestande för hans tillstånd. Han kommer dock fortsätta som medlem bandet.

Vem som kommer vikariera för Mick Mars är ännu inte klart. Ryktena skvallrar om att John 5, tidigare i bl.a. Marilyn Manson kan vara en eventuell kandidat.

Picture of Effie Trikili

Effie Trikili

Skribent/Fotograf

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS TOPPVIDEOS
Rocknytt

Tipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER