VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
sick-puppies-press-2013

SICK PUPPIES till Sverige

sick-puppies-press-2013
Den australiensiska powerrocktrion Sick Puppies kommer äntligen till Sverige för en trio efterlängtade spelningar.

Den 10 april kommer de till Klubben i Stockholm, dagen därpå till Linköping Konsert & Kongress och den 12 april till Sticky Fingers i Göteborg. Som support får vi se den brittiska trion The Feud. Biljetterna släpps till försäljning den 7 februari.


Sick Puppies har i sitt hemland redan etablerat sig som ett stort rockband med en fanskara som är vildsint dedikerade. Ända sedan deras låt ”All The Same” laddades upp på Youtube i samband med Free Hugs Campaign har bandet fått se sig igenkända vart de än vänder sig. ”All The Same” har setts nästan 75 miljoner gånger(!) och generar fans vid vartenda tillfälle.

Sedan dess har de släppt fyra album och turnerat över en stor del av världen. Sick Puppies fyller samma kostym och dräkt som Foo Fighters där melodier backas upp av ett tungt gung, en kombination som i det närmaste är oslagbar.

Som support till Sick Puppies under dessa tre kvällar kommer vi att få möta dans/rock-crossovern The Feud som har sitt ursprung i Lancaster i Storbritannien.

Datum
10.4 Stockholm, Klubben – Fryshuset
11.4 Linköping, Konsert & Kongress
12.4 Göteborg, Sticky Fingers

Biljetter
Stockholm: Biljetterna kostar 230 kr + serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Ticnet.se / 077-170 70 70 samt Ticnet-ombud.
Linköping: Biljetterna kostar 200 kr + serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Ticnet.se / 077-170 70 70 samt Ticnet-ombud.
Göteborg: Biljetterna kostar 80 kr + serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Stickyfingers.nu och Biljettforum.se.

{youtube}liW-kWFiXtQ{/youtube}

Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter