VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE

Hyllningskonsert till minne av Taylor Hawkins livestreamas

Foo Fighters kommer i september att genomföra två hyllningskonserter till minne av Taylor Hawkins, som gick bort mot slutet av mars i år. Gästartister som Liam Gallagher, Geddy Lee, Roger Taylor, Brian May, Nikki Sixx, Dave Chappelle, Brian Johnson, Joan Jett, Wolfgang Van Halen, Pink, Lars Ulrich, Josh Homme med flera kommer också att medverka.

Konserterna kommer att äga rum på Wembley Stadium i London den tredje september och Kia Forum i Los Angeles den 27:e september. Det är spelningen på Wembley Stadium som kommer att livestreamas till förmån för de som inte kan närvara på plats.


Internationellt kommer Pluto TV att streama från 17.30 svensk tid och en global livestream kommer även visas på MTV:s YouTube-kanal. Därefter kommer hela konserten att finnas tillgänglig via Paramount+, Pluto TV och MTV från den femte september.

Alla intäkter från biljetter och merchandise kommer att gå till välgörande ändamål valda av Hawkins familj.

Annons:

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖRNina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIGMange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIERTipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT