VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
FLER ARTIKLAR
diamond-dawn-band-2013

Alexander Strandell lämnar DIAMOND DAWN

34 Shares

diamond-dawn-band-2013

I ett mail till Rocknytt meddelar DIAMOND DAWN-sångaren Alexander Strandell att han lämnar Göteborgsbandet med omedelbar verkan. 

Nedan följer mailet i sin helhet:


“Idag går jag ut med detta pressmeddelande då det skett en förändring i mitt liv som frontman.

Jag har valt att lämna bandet Diamond Dawn eftersom de andra fem killarna inte ville, eller strävade efter, lika mycket med bandet som jag ville.

Jag grundade Diamond Dawn 2010 och var den som plockade ihop de musiker som har varit i gruppen från 2011. Jag har samtidigt varit den stora drivkraften och ansiktet utåt. Men på ett väldigt obehagligt och tråkigt sätt så har de andra fått rättigheterna till namnet och kan tyvärr fortsätta med mitt varumärke/namn även om de inte kommer vara lika aktiva.

Jag kommer istället att fortsätta med ART NATION, det ”NYA” Diamond Dawn, en ny, pampig hårdrocksgrupp som kommer att presenteras efter årsskiftet (2014). Då kommer det även att annonseras om albumdetaljer. Just nu jobbas det för fullt och det kommer inte bli någon större förändring, då alla som jobbar med Diamond Dawn kommer fortsätta att jobba med Art Nation – utom mina forna bandmedlemmar.

Detta är någonting positivt och bra, eftersom jag kommer kunna jobba för detta och inte bli bromsad av människor som inte vill lika mycket.

Ett superhårdrocks-album kommer släppas 2014 for sure!

Jag vill tacka, Jake E (Amaranthe), Erik Grönwall (H.e.a.t), Carl Otto Lange (Swedbergs Advokatbyrå), Ira Keelyn (Triada Communication), Markku Saarinen (Artist & Event bolaget), Cornelia och Katarina Sörenson, mina föräldrar och alla nära och kära som stöttat mig och försökt hjälpa mig igenom denna obehagliga situation som det andra killarna försatt mig i. Tack även till alla som hjälpt och trott på mitt arbete i Diamond Dawn.

Vi ses vid scenen!

/Alexander Strandell”

DIAMOND DAWN själva har vid denna artikels publicering inte bekräftat Alexander Strandells avhopp.

{jwplayer}http://www.youtube.com/watch?v=tjA_1uTsJ8s{/jwplayer}

RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter