motortube-black-480

Motörhead Shiraz i limiterad Snaggletooth Motörtube

motortube-black-480
Lagom till julhandeln kommer Motörhead Shiraz inslagen och klar i en hård Motörtube.

motortube-black-480
Lagom till julhandeln kommer Motörhead Shiraz inslagen och klar i en hård Motörtube.

Tuben som med pryds av bandets kända logotype – Snaggletooth – kommer i tillfällig upplaga i december.

Snaggletooth är ett av Motörheads starkaste signum och är lika starkt kopplat till bandets själ som Lemmy själv. Det var självklart att logotypen skulle pryda etiketten när det lanserades 2011 – det blev självklart en omedelbar succé. I dag har vinet sålt över 400 000 flaskor i Sverige och internationellt.

“Motörhead vill självklart att fansen ska fira sin jul med en riktig metal attityd och då bör ju det hårdaste och godaste rockvinet på marknaden också ha den hårdaste och snyggaste presentförpackningen på marknaden. Det blir inte coolare än så här”, säger Mikkey Dee, Motörhead.

Genom att blanda in influenser från olika musikstilar i sin musik blev Motörhead, med frontmannen Lemmy Kilmister, snabbt en av de starkast lysande stjärnorna och ett band som kom att definiera och influera en hel genre. Genom att lansera Motörhead Shiraz bröt man nya gränser genom att visa att det går att kombinera tunga riff och heavy metal med en grym flaska vin.

Om Motörhead Shiraz Vinet är gjort på 100% Shiraz som ger ett fruktigt och kryddigt vin med inslag av fat, mörka bär, eukalyptus och muskot.

Namn: Motörhead Shiraz
Artikelnummer: 6318
Årgång: 2012
Druva: 100 % Shiraz
Ursprung: South Eastern Australia
Pris: 119 sek

Länk till Systembolaget.se: http://systembolaget.se/Sok-dryck/Dryck/?varuNr=6318

Picture of Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS TOPPVIDEOS
Rocknytt

Tipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER