VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
FLER ARTIKLAR
rush srf 2013 annicka nilsson rocknytt.net

RUSH tar en paus

0 Shares

rush-srf-2013-annicka-nilsson-rocknytt.net
Gitarristen Alex Lifeson berättade nyligen för Billboard.com att de inte ska göra några planer för bandet förrän tidigast nästa sommar.

Två månader efter sommarens bejublade spelning på Sweden Rock Festival avslutade den kanadensiska rockgruppen sin ’Clockwork Angels’-turné.
– Vi hade bestämt oss för att ta minst ett år ledigt efter vi avslutat turnén, berättade Lifeson i en intervju med Billboard.com.
– I slutet på nästa sommar blir tidigast vi gör någonting igen. Vi har inte slutat eller så, men nu tar vi det bara lugnt ett tag. Trots pausen talade dock gitarristen även om en eventuell uppföljare till ’Clockwork Angels’.
– Vi gillar att skriva tillsammans så jag tvivlar inte på att vi kommer börja jobba på nytt material någon gång nästa år. Det kommer att bli intressant att se vad vi bestämmer oss för att göra härnäst. Albumet håller på att dö som format, men vi är så vana vid det. Vore det bäst att släppa några få nya låtar vid något tillfälle, eller borde vi spela in ett helt album? Det är alltid svårt att spekulera i om vad man kommer att göra i framtiden.


Foto: Annicka Nilsson – Rocknytt.net

Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter