states-of-panic-logo

STATES OF PANIC startar Pledge-kampanj

states-of-panic-logo
Skottska glam metal-bandet STATES OF PANIC håller på att färdigställa sitt nya album "No World Order" samt spela in en video till låten "Gun To My Head" och erbjuder nu möjligheten att tillhöra den grupp som får exklusiv inblick i bandets närmaste framtida förehavanden.
states-of-panic-logo
Skottska glam metal-bandet STATES OF PANIC håller på att färdigställa sitt nya album “No World Order” samt spela in en video till låten “Gun To My Head” och erbjuder nu möjligheten att tillhöra den grupp som får exklusiv inblick i bandets närmaste framtida förehavanden.

De har nyligen startat en Pledge-kampanj som i enkelhet innebär att bandet sätter ett mål under ett visst antal dagar på hur mycket pengar de ska få in, sedan ber de fansen att investera med valfritt belopp och en lista avgör vad du får för summan pengar du investerar, allt från en nedladdningslänk till nya albumet till en signerad gitarr.

Når de inte önskat mål så betalas pengarna tillbaka och skulle målet passeras så går 10% av överskottet till rädda barnen.

Titta på Pledge länken nedan för att se bandets video där de föklarar vad de vill uppnå och erbjuder med denna kampanj:

http://www.pledgemusic.com/projects/statesofpanic

Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS TOPPVIDEOS
RELATERADE NYHETER
SENASTE NYTT
Rocknytt

Tipsa oss om nyheter



ROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER