VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
FLER ARTIKLAR
def-leppard-judas-priest-bio

Biopremiär för Judas Priest och Def Leppard

428 Shares

def-leppard-judas-priest-bio
Den 16 november är det biopremiär för Judas Priest-konserten Epitaph och Def Leppard-Konserten Viva! Hysteria på biografer ute i landet.

Judas Priest “Epitaph”


Den storslagna avslutningskonserten från Judas Priests sista världsturné “Epitaph” visas på Folkets Hus och Parkers biografer i Sverige.

Detta är en unik chans för fans att uppleva känslan av “ett av de viktigaste och mest inflytelserika metal-banden i rockhistorien” (tidningen Kerrang!), vid detta historiska gig. Legenderna Judas Priest har påverkat generationer av heavy metal-musiker och fans. Nu firar de 40 år som skivartister med en biografupplevelse – konserten Epitaph.

Konserten är inspelad i HD-kvalitet och 5.1 surroundljud och filmad på Hammersmith Apollo London i maj 2012. Vi får se 23 klassiska låtar från alla 14 Judas Priest-album – från 1974 till 2008.

För spelplatser, trailer och mer info: www.fhp.nu/judaspriest

{youtube}KrkHJWiGjkU{/youtube}

Def Leppard “Viva! Hysteria”

De engelska rocklegenderna Def Leppard gör en intim och fantastisk konsert i nya filmen Viva! Hysteria. Konserten spelades in live i mars 2013 på Hard Rock Hotel i Las Vegas.

Def Leppard är kända för sina extravaganta turnéproduktioner. Här gick man på tvärs mot alla förutfattade meningar genom att boka in den intima konsertlokalen The Joint på Hard Rock Hotel där fansen verkligen fick komma nära sina idoler.

Filmen spelades in under loppet av nio kvällar. Låtlistan består av det storsäljande albumet Hysteria i sin helhet, liksom många av bandets största hits, bland dem Rock of Ages och Photograph.

För spelplatser, trailer och mer info: www.fhp.nu/defleppard

{youtube}gYCM780DIRY{/youtube}

Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter