VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
sherlock-brothers-band-2013-promo01-logo

SHERLOCK BROTHERS släpper teaser till ny video

sherlock-brothers-band-2013-promo01-logo

SHERLOCK BROTHERS har släppt en teaser för den kommande singeln “Beautiful” som släpps den 13 november via Ninetone Records.

Efter framgångar med singlar som ”Stay” och ”Rollin’” från debutplattan ”Black Cat Tango” följt av en resa runt bland Sveriges alla hak, rockklubbar festivaler belönades Sherlock Brothers med det prestigefyllda priset för årets svenska genombrott 2011 vid Bandit Rock Awards. Nu är det äntligen dags för en ny skiva som kommer att bära namnet ”Monkey Made Nation”.


Den första singeln ”Beautiful” från ”Monkey Made Nation” handlar i korthet om att födas, leva och dö med allt vad det innebär. Det är den kortaste låten som Sherlock skrivit men samtidigt visar den upp allt som behövs, både musikmässigt och textmässigt utan kompromisser. Med glädje, förhoppning och en stor portion stolthet är Sherlock Brothers nu redo att dela med sig av sitt nya alster till världen. Singeln “Beautiful” släpps den 13 november medan albumet “Monkey Made Nation” släpps någon gång under 2014 via Ninetone Records.

SHERLOCK BROTHERS meddelade även för ett tag sedan att gitarristen Alexander Nordqvist kliver åt sidan på obestämd tid av personliga skäl.

Sherlock Beautiful cover

 

{youtube}Ocv43fGqb80{/youtube}

FÖLJ ROCKNYTT 2022 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt

Rocknytt söker nya medarbetare

Brinner du för rockmusik och gillar att skriva eller fotografera?

Vi söker nu fler medarbetare.
JOBB
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter