VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
minibuss

På turné med Bloodbound – turnérapport 4

minibuss
Äventyret fortsätter…

 

Onsdag 30 oktober. Tyskland.


Uppe före 6, duscha, packa ihop och brumma iväg före 7 för att försöka undvika så mycket rusningstrafik som möjligt. Med 620 kilometer resväg mellan München och Bochum vill man INTE sitta fast i bilköer.

När vi hade kommit ut ur stan var det dags att tanka. Och äta frukostmacka, då. (När jag är hemma ska jag inte äta bröd på en månad eller tre…) Tur att det i alla fall är lite olika varianter av smörgås åtminstone.

Coolt spelställe och bra med merchutrymme, men väldigt skum publik. De jublade inte ens under U.D.O.-spelningen utan stod mest och bara glodde. Jättekonstigt. Vi hade dock en bra kväll ändå. Och cateringmaten var riktigt god, haha.

Hotell stod det på boendeförteckningen…men de måste ha stavat fel för det kändes definitivt mer som ett hostel. Nåja, vi slapp i alla fall bädda och det är alltid något.

På morgonen lyckades jag ju självklart skada mig själv när jag skulle kliva ur duschen, så vänster knä och fot är lite småsvullna. Jaja, det är sånt som händer. Jag överlever.

 

Torsdag 31 oktober. Tyskland.

Det börjar bli svårt att hålla koll på veckodagar och datum nu – allt blir lite ihopblandat när det är spelning varenda dag… Jag har haft onsdag hela dagen idag, haha. Frunch-i-BochumEftersom nästa spelställe bara låg max två timmar bort passade vi på att ta ett varv på stan i Bochum. Och äta. Inget lyxigt, men klart gott!

 

Vid tolvtiden drog vi mot Osnabrück och kom fram strax efter halv två och hade en liten välkomstkommitté som väntade på oss utanför spelstället. Kul!

Fantastiskt skönt att för andra dagen i rad inte behöva stressa med allt fixande.

 

Soundchecklåt idag…och alla andra dagar samt även låten som snurrar i mitt huvud varje natt innan jag somnar och varje morgon när jag vaknar:

 

{youtube}IwhQjOyC_5w{/youtube}

Lite småtrögt denna kväll, men många trevliga människor så det är ok. Sitter just nu i merchbåset och skriver och väntar på att huvudbandet ska bli klara så vi kan plocka ihop och gå till nattens hostel. Det är ungefär 900 meter bort…så förhoppningsvis ska vi lyckas ta oss dit utan att gå vilse på vägen, haha. Tack och god natt för idag!

Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter

Copy link