VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
FLER ARTIKLAR
sherlock-brothers-band-2013-promo01-logo

SHERLOCK BROTHERS släpper ny singel

182 Shares

sherlock-brothers-band-2013-promo01-logo

SHERLOCK BROTHERS har precis visat upp omslaget för den kommande singeln “Beautiful” som släpps den 13 november via Ninetone Records.

Efter framgångar med singlar som ”Stay” och ”Rollin’” från debutplattan ”Black Cat Tango” följt av en resa runt bland Sveriges alla hak, rockklubbar festivaler belönades Sherlock Brothers med det prestigefyllda priset för årets svenska genombrott 2011 vid Bandit Rock Awards. Nu är det äntligen dags för en ny skiva som kommer att bära namnet ”Monkey Made Nation”.


Den första singeln ”Beautiful” från ”Monkey Made Nation” handlar i korthet om att födas, leva och dö med allt vad det innebär. Det är den kortaste låten som Sherlock skrivit men samtidigt visar den upp allt som behövs, både musikmässigt och textmässigt utan kompromisser. Med glädje, förhoppning och en stor portion stolthet är Sherlock Brothers nu redo att dela med sig av sitt nya alster till världen. Singeln “Beautiful” släpps den 13 november medan albumet “Monkey Made Nation” släpps någon gång under 2014 via Ninetone Records.

SHERLOCK BROTHERS meddelar även att gitarristen Alexander Nordqvist kliver åt sidan på obestämd tid av personliga skäl.

Sherlock Beautiful cover

Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter