VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
FLER ARTIKLAR
anubis-gate-sheep-2013

ANUBIS GATE bjuder på gratis EP

0 Shares

anubis-gate-sheep-2013

Det danska progressiva metalbandet ANUBIS GATE har under 2013 jobbat med färdigställandet av sitt nya album “Horizons”.

Tanken har varit att släppa skivan i slutet av 2013 men nu meddelar bandet att det kommer dröja till början 2014, enligt bandet själva beror detta på den vansinnig perfektionism för att kunna släppa det absolut bästa resultatet. Men som plåster på såren för alla fans som får vänta lite längre så har bandet beslutat att släppa en 22 minuter lång nedladdningsbar EP med musik som är inspelad vid samma tillfälle som nya skivan.


EP´n kommer innehålla 3 spår, det är en alternativ version på ett spår från “Horizons”, en cover på PINK FLOYD med låten “Sheep” och en cover på MR. MISTERs “Broken Wings”. Alla är i 320kbps ljudkvalite. Inga av dessa spår kommer återfinnas på “Horizons” så denna EP är helt exklusiv. Förutom ljudfilerna kommer det finnas ett omslag för den som vill printa och bränna ut skivan för att ställa den i ordinarie skivsamlingen.

Nedladdningslänk finns här!

FÖLJ ROCKNYTT 2022 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter