VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
FLER ARTIKLAR
angelscrytour

ANGRA släpper ny dvd

3 Shares

angelscrytour

ANGRA släpper nu, efter sin 22-åriga historia, bandets andra live-dvd i dess karriär.

Med titeln “Angels Cry 20th Anniversary Tour” innefattar dvd:n låtar från varje album, men med särskilt fokus på bandets debutalbum “Angels Cry”. ANGRA är just nu mer upprymda än de varit på flera år, vilket till stor del beror på närvaron av den italienska frontmannen Fabio Lione (RHAPSODY OF FIRE), som har turnerat med bandet sedan början av 2013. Inspelningen av dvd:n ägde rum i bandets hemstad São Paulo, i en show med världsklassig produktion och med speciella gäster på plats.


För att fira bandets väg tog de möjligheten att schemalägga en liten turné genom Brasilien och Latinamerika, vilken efter 11 spelningar sedan kulminerade med konserten i São Paulo. Som gitarristen Rafael Bittencourt uttryckte det: “For those who think we should quit, I tell you: we’re just getting started”.

Ett stjärnteam av gäster gjorde allting ännu mer speciellt. Tarja Turunen (ex-NIGHTWISH) delade med sig av sin talang och röst på två låtar: “Stand Away” och Kate Bush’s “Wuthering Heights”. På den sistnämnda medverkar även den legendariska gitarristen Uli Jon Roth. Den brasilianska stråkkvartetten Familia Lima medverkar på tre låtar, och trummisen Amilcar Christopharo (TORTURE SQUAD) greppar sina trumpinnar på “Evil Warning”.

“Angels Cry 20th Anniversary Tour” kommer att släppas i november som en separat dvd och en dubbel-cd, innehållande över 20 låtar totalt samt bakom-kulisserna-klipp från den senaste turnén. 

RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter