VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
gene-simmons-kiss-srf2013-annicka-nilsson-rocknytt.net

Gene Simmons: Vi kommer att gå in i studion igen

gene-simmons-kiss-srf2013-annicka-nilsson-rocknytt.net
Det ser ut som att 2014 kommer bli ett spännande år för Kiss Army. En dokumentär om bandets historia spelas in under hösten, Paul Stanley jobbar på sin självbiografi och i veckan blev det känt att de sminkade legenderna är nominerade till att bli invalda i Rock and Roll Hall of Fame. Då passar Gene Simmons på att höja förväntningarna ytterligare. Nyligen avslöjade han att bandet har börjat jobba på material till en ny platta.

”Den här kan bli nästa ‘Rock and Roll All Nite’”, sa Simmons i en intervju när han talade om en nyskriven låt med titeln ‘Your Wish Is My Command’. ”Vi kommer att gå in i studion igen men först väntar en världsturné för att fira vårt 40-årsjubileum. Vi kommer även uppträda med symfoniorkestrar”.
Det senare är ingen ny företeelse för Kiss. Redan 2003 uppträdde gruppen med The Melbourne Symphony Orchestra och detta förevigades på skivan ‘Kiss Symphony: Alive IV’ som släpptes senare samma år. Nu planerar alltså bandet att upprepa konceptet på fler orter men enligt Simmons finns det ingen plats för en hel symfoniorkester på turnébussen. ”Lokala orkestrar kommer att användas”, säger han.


För tillfället befinner sig Kiss i Japan för att avsluta ‘Monster’-turnén innan det är dags för den tredje upplagan av ‘Kiss Kruise’, bandets egna kryssning.

Foto: Annicka Nilsson – Rocknytt.net

FÖLJ ROCKNYTT 2022 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt

Rocknytt söker nya medarbetare

Brinner du för rockmusik och gillar att skriva eller fotografera?

Vi söker nu fler medarbetare.
JOBB
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter