VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE

Rammstein släpper nytt album – första singeln ute nu!

Rammstein släpper nya studioalbumet “Zeit” den 29 april. Första singeln, titelspåret “Zeit” har släpps idag och handlar om lyckan i det perfekta ögonblicket. I sommar besöker de Sverige för två utsålda Ullevi-konserter.

När bandets utsålda arenaturné fick skjutas upp på grund av pandemin använde Rammstein tiden till att skapa albumet ”Zeit”. Albumet släpps exakt tre år efter deras förra självbetitlade album. På titelspåret ”Zeit” sjunger frontmannen Till Lindemann om förgänglighet och den dyrbara, flyktiga lyckan i det perfekta ögonblicket.

I sommar gör Rammstein två utsålda konserter på Ullevi. De blir det första hårdrocksbandet någonsin att spela på Ullevi två kvällar i rad. För de som har en biljett väntar inte en konsert, utan en upplevelse.

Polarstudion och Stockholm agerade hemmaborg för bandet under tiden Rammstein spelade in sitt debutalbum ”Herzeleid” 1995. Nine Inch Nails frontman Trent Reznor fastnade direkt för albumet och plockade in två av Rammsteins låtar till soundtracket av David Lynchs film ”Lost Highway”.

Under loppet av en karriär som sträcker sig över nästan 30 år har Rammstein sålt mer än 20 miljoner album runt om i världen och gjort otaliga spektakulära, banbrytande turnéer. Med det nya albumet “Zeit” och en stor europeisk och nordamerikansk turné våren och sommaren 2022 är en sak redan säker: det kommer att bli ett stort Rammstein-år!

Rammstein släpper nytt album - första singeln ute nu! 1

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt
RELATERADE ARTIKLAR
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt

Tipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER