VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
FLER ARTIKLAR
carnal-forge-foto-lars-linden-2013

CARNAL FORGE är tillbaka på scen och i studion!

0 Shares

carnal-forge-foto-lars-linden-2013
Svenska thrashveteranerna CARNAL FORGE är tillbaka på scen och i studion!

Efter några års dvala har metallmaskinen från Sala vaknat till liv och under sommaren har planer smidits och ny musik skrivits. Två låtar vid namn “Bleed For Me” och “Chemical Discoorporation” är inspelade och klara och skall mixas i början på oktober i SoundPeaQ Studio i Sala. Släpp beräknas under november.


Närmast ser ni Carnal Forge live på GHK , Gefle Hårdrocks Klubb, på Harrys i Gävle den 26 september, och den 28 september på Rockland i Sala tillsammans med skräckthrasharna FKÜ.

Sättningen är i stort som på senaste kritikerhyllade albumet “Testify For My Victims” som släpptes av Candlelight Records 2007. Det är Jens C. Mortensen på sång, Petri Kuusisto på sologitarr, Jari Kussisto på kompgitarr, Lars Lindén på bas, och slutligen med nya trummisen Lawrence Dinamarca (Loch Vostok).

Videos för de två nya låtarna kommer att spelas in under hösten.

Lars Lindén säger; “Fantastiskt roligt att vi är på G igen, ibland är en paus bra för få distans och för att man skall sätta värde på vad man har omkring sig. Den här sättning är grym och det har varit jävligt kul att spela in de här första två låtarna. De känns verkligen kanon! Det ger mersmak inför höstens och vinterns arbete på en ny fullängdare som kommer bli vår sjunde och som vi beräknar få ut under 2014”.

Foto: Lars Lindén
Från vänster: Jari Kuusisto (g), Jens Mortensen (v), Lars Lindén (b), Petri Kuusisto (g), Lawrence Dinamarca (d)

Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter