VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
FLER ARTIKLAR
bls-unblackened-2013

BLACK LABEL SOCIETY aktuella med live-dvd och ny platta

61 Shares

bls-unblackened-2013
BLACK LABEL SOCIETY har börjat arbeta på uppföljaren till ”Order of the black”.

Den kommande plattan förväntas släppas under våren 2014. För Billboard.com utlovar Zakk Wylde att den efterlängtade plattan kommer att innehålla ”tunga riff och annat som alla känner till och älskar”.


När Wylde ombeds blicka tillbaka på bandets tidiga år förbluffas han över deras produktivitet:
”’Order of the black’ släpptes för så länge som tre år sedan, vilket är galet. Men vi har varit upptagna med att turnera och sånt där; det är inte som att vi bara suttit hemma. I början släppte BLS ett nytt album varje år och turnerade konstant. Men jag gör det gärna på det här sättet också.”

zakk-wylde-annicka-nilsson-rocknytt.netDen som inte kan bärga sig inför skivsläppet nästa år behöver inte hänga läpp. Den 24 september släpper bandet live-dvd:n ”Unblackened”. Materialet till dvd:n spelades in den 6 mars tidigare i år på Club Nokia i Los Angeles. Black label society har avslöjat att livematerialet kommer att vissa bandet i ett helt nytt ljus. Detta då de framför ett flertal låtar akustiskt. Dock kommer klassiska låtar såsom ”Sillborn”, ”The blessed hellride” och ”Throwin’ it all away” att framföras precis som tidigare.

Utöver livematerial innehåller dvd:n dessutom en intervju med Zakk Wylde, ett fotogalleri, musikvideo för ”Losin’ your mind” samt ett reportage från när Wylde besökte ett fängelse i Stretton, England.

Foto: Annicka Nilsson – Rocknytt.net

FÖLJ ROCKNYTT 2022 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter