VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
FLER ARTIKLAR
northmen-a-viking-saga-poster-01

Filmduken nästa för AMON AMARTHs frontman – spelar viking i ”Northmen – A viking saga”

416 Shares

northmen-a-viking-saga-poster-01
I dag avslöjade skaparna till ”Northmen – a viking saga” att Johan Hegg, sångare i Amon Amarth, är det senaste tillskottet i rollbesättningen.

”Mytologin bakom vårt vikingaarv influerar allt vi gör och det känns fantastiskt att vara en del av ‘Northmen – A viking saga’. Det här kommer att bli ett episkt äventyr och jag kan inte bärga mig tills jag kommer till inspelningsplatsen och träffar de andra skådespelarna och filmteamet”, säger Hegg som i slutet av september beger sig till Sydafrika för att spela vikingen Valli.


northmen-a-viking-saga-poster-200Ralph Dietrick från Ascot Elite Entertainment Group, ett av produktionsbolagen bakom filmen, är exalterad över Heggs medverkan:
”Det är en ära att ha metal-ikonen Johan Hegg ombord. Vi kunde inte vara mer förväntansfulla. Det är ett passande tillskott eftersom Johans musik är synonymt med vikingakänslan som vi försöker skapa i ‘Northmen – A viking saga’.”

Rollensemblen består av många internationellt kända skådespelare, däribland Ryan Kwanten (True Blood), Ken Duken (Inglorious Basterds), Charlie Murphy (The Village) samt Anatole Taubman (The Tudors). Filmen förväntas släppas i oktober nästa år.

Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter