VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
FLER ARTIKLAR
as-i-lay-dying-tim-lambesis

Rättegången mot AS I LAY DYING-frontmannen inleds i oktober

62 Shares

as-i-lay-dying-tim-lambesis

Rättegången mot AS I LAY DYING:s sångare Tim Lambesis, åtalad för att ha planerat ett beställningsmord på sin ex-hustru tidigare i år, kommer att inledas den 22 oktober.

Under gårdagen bekräftade Robert Kearney, domare vid San Diego Superior Court, att man hade tillräckligt med bevis för att ta upp fallet i en rättegång.


Åtalet gäller att Tim Lambesis planerat att anlita någon för att mörda hans ex-hustru. Lambesis ska ha nämnt det två gånger för ett vittne på gymet han tränade på. När vittnet anmälde det till polisen, satte man upp ett möte där en undercover-polis stämde möte med Lambesis. Lambesis gav undercover-polisen 1000 dollar i kontanter, fotografier på ex-hustrun och portkoden till huset. 

Motivet är enligt polis och åklagare att ex-hustrun hindrade Tim Lambesis från att träffa deras tre barn och omöjliggjorde deras skilsmässa.

Enligt NBC 7 San Diego hittade utredarna dessutom en låst låda hemma hos sångaren med olika mängder av läkemedel som bl.a. är blockerande för östrogen samt ca 30-40 ampuller med olika typer av piller. Dessutom fann utredarna mer än 12 000 dollar i kontanter.

Rättegången mot Tim Lambesis inleds den 22 oktober. Straffet kan eventuellt bli 90 års fängelse.

RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter