as-i-lay-dying-tim-lambesis

Rättegången mot AS I LAY DYING-frontmannen inleds i oktober

0 Shares

as-i-lay-dying-tim-lambesis

Rättegången mot AS I LAY DYING:s sångare Tim Lambesis, åtalad för att ha planerat ett beställningsmord på sin ex-hustru tidigare i år, kommer att inledas den 22 oktober.

Under gårdagen bekräftade Robert Kearney, domare vid San Diego Superior Court, att man hade tillräckligt med bevis för att ta upp fallet i en rättegång.

Åtalet gäller att Tim Lambesis planerat att anlita någon för att mörda hans ex-hustru. Lambesis ska ha nämnt det två gånger för ett vittne på gymet han tränade på. När vittnet anmälde det till polisen, satte man upp ett möte där en undercover-polis stämde möte med Lambesis. Lambesis gav undercover-polisen 1000 dollar i kontanter, fotografier på ex-hustrun och portkoden till huset. 

Motivet är enligt polis och åklagare att ex-hustrun hindrade Tim Lambesis från att träffa deras tre barn och omöjliggjorde deras skilsmässa.

Enligt NBC 7 San Diego hittade utredarna dessutom en låst låda hemma hos sångaren med olika mängder av läkemedel som bl.a. är blockerande för östrogen samt ca 30-40 ampuller med olika typer av piller. Dessutom fann utredarna mer än 12 000 dollar i kontanter.

Rättegången mot Tim Lambesis inleds den 22 oktober. Straffet kan eventuellt bli 90 års fängelse.

0 Shares

Relaterade artiklar

Hittade inga inlägg.

VIDEOPREMIÄR

Sweden Rock Magazine

VECKANS TOPPNYHETER

VECKANS TOPPVIDEOS

ALLA NYHETER

Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter

Rocknytt Logga 2019

Följ oss på Facebook!

Rocknytt Topp 20 Pirate Rock

GÅ TILL OMRÖSTNINGEN