VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
FLER ARTIKLAR
head-welch-01

Welch tillbaka i Korn – avslöjar varför i trailer för ny dokumentär

0 Shares

head-welch-01
Efter en paus på åtta år är Brian Welch nu tillbaka som gitarrist i albumaktuella KORN.

I den nyligen utgivna trailern till bandets kommande dokumentär avslöjar Welch historien bakom avhoppet samt varför han är tillbaka.


I trailern berättar även Welch öppet om sin kamp mot sitt drogberoende:
”2005 känns som en dimma eftersom jag gick på tre olika typer av metamfetamin, men jag vet att jag inte var lycklig och att jag inte gillade att vara med i bandet. Jag gillade inte de andra bandmedlemmarna. Framför allt gillade jag inte mig själv. Att vara drogberoende, samtidigt som man inte gillar ens omgivning och måste uppfostra en dotter funkar inte. Någonting var tvungen att förändras och jag brydde mig inte om konsekvenserna. Jag behövde leva. Jag behövde komma tillbaka till det riktiga livet eftersom jag nästan var död.”

Dokumentären kommer att ingå i en specialutgåva av ”The Paradigm shift” som släpps via skivbolaget Prospect Park den 8 oktober. ”The Paradigm Shift” spelades in på berömda NRG Recording Studios i Los Angeles samt i Bakefield, Korns hemmaplan. Skivan producerades av Don Gilmore som är känd för att ha arbetat med bland andra Linkin Park, Bullet For My Valentine och Lacuna Coil.

Trailern finns nedan:

{youtube}EDZIGUB44VU{/youtube}

Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter