VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
noicedoggedoggelito

Noice släpper singel – med Dogge Doggelito! LYSSNA och LÄS

noicedoggedoggelito
De svenska rock/punkikonerna NOICE ifrån Gustavsberg har just gjort sitt första släpp sedan år 2007 då bandet gav ut den digitala Live-EP:n “Nätter utan slut”.

Även denna gång återfinns bandets släpp endast digitalt. Och till fansens stora förvåning så har man ännu en gång valt att spela in en ny version av “En kväll i tunnelbanan”, låten som blev bandets stora genombrott på debutalbumet “Tonårsdrömmar” (1979). Det som förvånat många är inte att bandet ännu en gång spelar in ovannämnda låt, det är ju trots allt fjärde gången man släpper en ny studioversion av låten och i vanlig ordning så har man givetvis en ny sättning.


Det som verkligen får de kvarvarande fansen att rynka på näsan är valet av “sångare”. Utöver bandets senaste sångare “Funky Dan” så gästas bandet även av den rappande The Latin Kings-stjärnan Dogge Doggelito, idag mest känd för att kränga cyklar för El-giganten. Dogge rappar samtliga av de nyskrivna verserna i låten samt lägger fills i intro, refräng och outro. I slutet av låten hörs Dogge säga “Öh, dom där Noice dom är feta mannen!”.

Här nedanför hittar du en länk till låten på Spotify samt den nya musikvideon så att du enkelt kan bilda dig en egen uppfattning. “The botten is nådd” skulle nog en annan svensk hip-hoppare uttrycka sig. Höjden av horeri menar undertecknad.

{youtube}KVbg_Qfo92E{/youtube}

FÖLJ ROCKNYTT 2022 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt

Rocknytt söker nya medarbetare

Brinner du för rockmusik och gillar att skriva eller fotografera?

Vi söker nu fler medarbetare.
JOBB
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter