VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
FLER ARTIKLAR
Sebastian-Bach

Sebastian Bach var “tillfrågad” att ersätta Vince Neil i MÖTLEY CRÜE

178 Shares

Sebastian-Bach

Tidigare SKID ROW-sångaren Sebastian Bach säger att han blev ombedd att ersätta Vince Neil i MÖTLEY CRÜE, men tackade nej.

Vince fick sparken från MÖTLEY CRÜE 1992 på grund av personliga skäl och ersattes då av John Corabi. Med Corabi på sång släppte MÖTLEY CRÜE ett kritikerrosat fullängdsalbum, som slutade i ett kommersiellt misslyckande i kölvattnet av grunge trots en topp-tio-placering på albumlistan.


När ett fan på Twitter frågade Bach om han någonsin betänktes som ersättare åt Vince i MÖTLEY CRÜE svarade Bach att han inte bara “betänktes”, utan faktiskt var “tillfrågad” av bandet att gå med som dess nye sångare. Han tillade sedan att historien om hur han nästan kom att bli medlem i MÖTLEY CRÜE kanske ska ingå i hans kommande självbiografi, som han för närvarande arbetar med och som han nyligen avslöjade har fått “ett stort erbjudande från ett stort bokförlag.”

Ett annat fan frågade Bach varför han tackade nej till erbjudandet, varpå han svarade: “The short answer is that I actually thought at the time this band SKID ROW was better.” Bach tillade sedan; “Gee, I sure know how to pick ’em.”

bachmotleycruetweets

FÖLJ ROCKNYTT 2022 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter