VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
lamb-of-god-band-2012

Muslimska organisationer i Malaysia hotar konsert med LAMB OF GOD: ”De är satanister”

lamb-of-god-band-2012
Den 28 september är det tänkt att LAMB OF GOD ska framträda i Malaysias huvudstad Kuala Lumpur.

Ett flertal muslimska organisationer försöker dock sätta käppar i hjulet för Lamb of god. Enligt dessa bör konserten stoppas då den kommer att korrumpera malaysiers moral och deras muslimska tro. Anledningen: bandet består av satanister.


Datuk Othman Mustapha, generaldirektör för det muslimska departementet inom den malaysiska regeringen, är en av många offentliga figurer som öppet försöker bannlysa Lamb of god från att uppträda i landet. I New Straits Times påstår Mustapha att ”Lamb of god har skapat många kontroverser och är ett satanistiskt band som är spirituellt ondskefullt och representerar antigudfruktighet, till och med enligt kristna.”
Vidare hävdar han att eftersom Lamb of god troligtvis kommer att uppmana publiken till att ”tappa kontrollen” kommer de således att äventyra den muslimska tron i landet.

Annons:

Frontmannen Randy Blythe verkar vara fullt upptagen med att koncentrera sig på annat. För tillfället protesterar han mot en ny kanadensisk lag som innebär att internationella band måste betala en avgift på 2800 kronor per bandmedlem för att uppträda i landet. Tidigare behövde turnerande band enbart betala en engångsavgift på 995 kronor. Den avsevärda höjningen tycks ha gjort Blythe mycket upprörd.

{youtube}oqdZpxkzNvc{/youtube}

Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter

ROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT