VECKANS TOPPNYHETER

Rocknytt söker nya medarbetare

Brinner du för rockmusik och gillar att skriva eller fotografera?

Vi söker nu fler medarbetare.
JOBB
VECKANS MEST DELADE
motley-crue-band-2012-01

MÖTLEY CRÜE-medlemmarna är överens – det är dags att lägga av

motley-crue-band-2012-01
Hårdrocksbandet MÖTLEY CRÜEs sångare och frontman Vince Neil har vid ett flertal tillfällen sagt att bandet inom kort framtid tänker lägga av och att man inte vet hur länge till man kommer att hålla på.

Senast han hamnade i blåsväder för detta var vintern 2011/2012 då han till Las Vegas Sun sa att han “seriöst överväger en splittring”.


Då menade han att han inte visste hur framtiden såg ut, och att han var osäker på om Mötley Crüe skulle vara en del av hans framtid efter deras 12 klubbspelningar på Hard Rock Hotel. De övriga medlemmarna ställde sig frågande till sångarens tidigare uttalande och tangentbordsryttarna på det sociala nätverket var inte sena med att uttala sig om att detta uttalande kom väldigt lägligt med tanke på den rådande biljettförsäljningen (som enligt ryktet ska varit under förväntan) till gigen på Hard Rock Hotel. Men den här gången verkar det vara annat ljud i pipan.

Vince Neil sa nyligen till The Oakland Press att bandet siktar på att lägga av 2014-2015, medan flaggan fortfarande är i topp och innan de blir en parodi på sig själva. Men först och främst ska bandets självbiografi “The Dirt” filmatiseras, och eventuellt kommer bandet att spela in några spår till filmens soundtrack. Även Nikki Sixx uttalade sig tidigare i år till Sweden Rock Magazine om ovanstående ämne och han delar Vince åsikter samtidigt som han menar att resten av bandet står enat på den punkten; det är dags att lägga av. Bandets basist och huvudsakliga låtskrivare gav samma orsaker som sångaren nyligen gjort.

Vidare menar de att Mick Mars hälsa är ett av skälen. Gitarristen som länge varit öppen med att han kämpar mot sjukdomen ankyloserande spondylit (en sjukdom som attackerat hans kropp och framför allt ryggrad hårt) får allt svårare att röra sig både på och utanför scenen.

{youtube}C-LrO1AfCDo{/youtube}

FÖLJ ROCKNYTT 2022 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt

Rocknytt söker nya medarbetare

Brinner du för rockmusik och gillar att skriva eller fotografera?

Vi söker nu fler medarbetare.
JOBB
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter

Copy link